Hyväksy turvallinen Fortum Takuu -sopimus jo nyt!

Täällä voit uusia nopeasti ja helposti Fortum Takuu -sopimuksesi ennakkoon postitse saamallasi henkilökohtaisella palvelutunnisteella.

Määräaikainen Fortum Takuu -sähkösopimuksesi on päättymässä. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä uusi Fortum Takuu-sopimus jo hyvissä ajoin ennen nykyisen sopimuskautesi päättymistä. Varmista edullinen sähkösopimus jatkossakin, ja hyväksy tarjous heti. Huomioithan, että tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Haluamme, että sinulla on jatkossakin juuri sinulle parhaiten sopiva sähkösopimus. Tarjoammekin sinulle vaihtoehtona Fortum Vakaa -sähkösopimusta, jossa yhdistyvät vakaa hinta ja säännöllisesti päivittyvän sähkösopimuksen edut. Vakaa-sopimus alkaa kulloinkin voimassa olevalla määräaikaisella aloitusjaksolla. Tämän jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi. Täydelliset sopimusta koskevat tiedot näet syötettyäsi palveluavaimen.

Valitsitpa sitten Fortum Vakaan tai Takuun, saat kotiisi uusiutuvalla energialla tuotettua 100 % vesisähköä ilman lisämaksua. Voit tutustua Fortum Takuu ja Vakaa -sopimuksiin alla olevista linkeistä.

Näin hyväksyt sopimuksen

  • Hyväksy sähkötarjous Oma Fortum -palvelussa kirjautumalla sisään verkkopankkitunnuksillasi. Klikkaa Hyväksy sähkötarjouksen "Tee sopimus" -linkkiä.
  • Syötä kirjeestä löytyvä henkilökohtainen palvelutunniste kohtaan "Syötä palvelutunniste".
  • Olethan tarkka syöttäessäsi palvelutunnistetta. 
  • Valitse haluamasi sopimus.
  • Tarkista, ja tarvittaessa päivitä yhteystietosi.
  • Hyväksy sopimus, ja asia on sillä selvä. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme sinulle postitse sopimusvahvistuksen.

Toimi heti, sillä tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan!

Syötä palvelutunniste

25.5.2015