Energianhallinta- ja tietojärjestelmäpalvelut

Onko tavoitteenasi parempi käyttötalous voimalaitoksellesi, tuotannon optimointi ja alemmat kunnossapitokustannukset? Tietojärjestelmätuotteemme auttavat pääsemään näihin tavoitteisiin.

Tehokkaasti toimivan voimalaitosorganisaation yksi merkittävä taustavoima ovat tietojärjestelmät ja niiden tarjoama oikea tieto oikeaan aikaan. Taitavasti sovellettuina tietojärjestelmät auttavat kehittämään käyttö- ja kunnossapitotoimintaa uudelle tasolle. Niiden tuella on mahdollista rakentaa optimaalisen kokoinen organisaatio ja säästää monin tavoin kustannuksissa.

Tarjoamme energiateollisuudelle laajan valikoiman tietojärjestelmäsovelluksia. Tuotevalikoima sisältää ratkaisuja esimerkiksi voimalaitosten käytön optimointiin ja prosessien analysointiin, kunnossapidon tukeen sekä dokumenttien hallintaan. Asiakasreferenssit kattavat ohjelmistoratkaisuja lukuisille energia-alan toimijoille. 

Hyödyt asiakkaalle

Tuotteemme pohjautuvat valittuihin markkinajohtajakumppaneihin tietojärjestelmäratkaisuissa ja voit hyödyntää pitkäaikaista osaamista. Saat johtavista järjestelmätuotteista juuri energiayhtiöiden toimintaympäristöön istuvat ratkaisut. Kaiken taustalla on Fortumin vuosien vankka kokemus energialiiketoiminnasta ja voimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta.

Fortum Power Solutions tietojärjestelmätuotteita: 

Apros® - Prosessien simulointiin (linkki Apros®-sivustolle)

Fortumin Asset and Maintenance Management Solution perustuu IBM Maximoon®

TOPi® - Energiatietojen hallintaan

Logbook - Sähköinen vuoropäiväkirja

Site Diary - digiajan projektipäiväkirja

Solvo® - Voimalaitosprosessien suunnitteluun ja optimointiin

Toimitusten palvelukuvaus

Avaimet käteen -toimitus

Asiakas saa tarvittaessa tietojärjestelmän kokonaistoimituksena. Lukuisten tietojärjestelmäprojektien tuoma käytännön kokemus auttaa toteuttamaan järjestelmät sinulle tehokkaasti ja luotettavasti käyttökuntoon. Toimitus sisältää kaikki tarvittavat palvelut ja haluttaessasi myös laitteet.

Ylläpitopalvelut

Fortumin palveluun kuuluu myös järjestelmän takuuajan jälkeinen ylläpitosopimus. Asiakkaana saat kauttamme tarvitsemasi ylläpitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren ajalle.

Koulutus

Uuden tietojärjestelmän käyttöönotossa olennaisinta on se, että käyttäjät oppivat uuden järjestelmän nopeasti. Tarjoamme siksi osana toimitusta myös koulutuksen sen mukaisesti kuinka laajasta tuotteesta on kysymys. Näin varmistat jouhevan siirtymisen uuteen tietojärjestelmään.

10.10.2017