NURES® - nuklidinpoistojärjestelmä radioaktiivisten nesteiden puhdistukseen

Haluatko säästää miljoonia? Etsitkö yksinkertaista ja edullista menetelmää radioaktiivisten nesteiden käsittelyyn? Haluatko pienentää ympäristövaikutuksia?

Etsimäsi ratkaisu on ainutlaatuinen nuklidinpoistojärjestelmämme NURES®

NURES® puhdistaa radioaktiiviset nesteet luotettavasti ja edullisesti

NURES® -käsittelyn avulla voit esimerkiksi hankkiutua eroon ylimääräisestä nesteestä ja näin vähentää merkittävästi loppusijoitustilan tarvetta. Ratkaisun ydin ovat erittäin selektiiviset ioninvaihtimet. Nämä patentoidut materiaalit, CsTreat®, SrTreat®, CoTreat®, ja SbTreat ovat 100 % epäorgaanisia. Ioninvaihdinmateriaalimme poistavat tehokkaasti cesiumia, strontiumia, kobolttia, mangaania ja muita korroosiotuotteita. 

NURES® soveltuu lähes kaikkien nesteiden käsittelyyn. Sillä on mahdollista puhdistaa esimerkiksi haihdutusjätteitä, kontaminoituneita pohjavesiä, lattioilta kertyviä jätevesiä, laboratoriovesiä ja käytöstäpoistossa tai vaikkapa käytetyn polttoaineen jälleenkäsittelyssä syntyviä nesteitä.

Tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. NURES®  -järjestelmä voidaan toimittaa joko kiinteänä tai liikuteltavana ja tarvittaessa siihen voidaan sisällyttää ioninvaihdon lisäksi myös muita toimintoja, kuten mekaaninen suodatus, aktiivihiilipeti tai ultrasuodatus. Käsittelyn jälkeen neste voidaan useimmiten vapauttaa. Poistetut nuklidit jäävät kolonneihin, jotka voidaan koteloinnin jälkeen toimittaa loppusijoitukseen.

Hyödyt

  • Miljoonien säästöt käsittely-, varastointi- ja loppusijoituskustannuksissa
  • Tehokas - pieni määrä ioninvaihdinta riittää puhdistamaan suuren nestemäärän
  • Yksinkertainen ja luotettava menetelmä
 

26.8.2016