Asiakasreferenssejä

​Lataa autosi Suomen kattavimmassa verkostossa!

Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa ja toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa. Suomessa latauspisteitä on 170, joista lähes jokaisella voi ladata kahta autoa samanaikaisesti. Kotimaan pisteistä 45 on pikalatauspisteitä, joilla auton lataaminen luonnistuu keskimäärin 20 minuutissa.
Etelä-Suomessa sähköautoilu on helppoa, ja matkat lännessä Vaasaan sekä idässä Imatralle ja Kuopioon onnistuvat myös hyvin. Lapissa löydät jo yli 10 latauspistettä; pohjoisin näistä on Nuorgamissa. Vuoden lopussa pyrimme tarjoamaan käyttöösi jo yli 200 latauspisteen verkoston.
Latauspisteiden sijainnit löytyvät karttapalvelusta map.chargedrive.com sekä Android ja iOS-sovelluksista. Kartasta näet myös, onko piste vapaa vai varattu. 
Fortum Charge & Drive tarjoaa myös edistyneen pilvipohjaisen palveluratkaisun latauspalveluoperaattoreille ja latausinfrastruktuuriin sijoittaville toimijoille. Yhteistyökumppaneina ovat mm OP, McDonald’s, Nissan, Preem, ja ABC - muita esimerkkejä näet myös allaolevassa kuvassa.
referenser.jpg

20.10.2017