Kaukokylmä - helppo ja toimintavarma kiinteistön jäähdytysratkaisu

Kaukokylmä soveltuu sekä vanhoille että uusille liike-, toimisto- ja asuinrakennuksille. Kaukolämmitys ja -kylmä on ylivertainen kokonaisratkaisu energiatehokkuudessa ja päästöissä sekä kilpailukykyinen kustannuksiltaan. Tällä hetkellä tarjoamme kaukokylmää Tapiolan, Matinkylän, Finnoon ja Keilaniemen alueilla. Laajennamme parhaillaan kaukokylmän tarjontaa Kuitinmäentien ja Merituulentien ympäristöön.

Ulkoista nyt kiinteistösi jäähdytys  

 

Kaukokylmä on tehokas, luotettava ja joustava tapa poistaa ylimääräinen lämpö ja kosteus kiinteistöistä ja erilaisista prosesseista. Huolehdimme jäähdytysenergian tuotannosta, jolloin sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Samalla poistat omaan jäähdytystuotantoon liittyvät riskit ja kunnossapitotarve pienenee merkittävästi. Kaukokylmä ei lopu kovillakaan helteillä kesken!   

Kaukokylmä tarjoaa monta etua

• Kaukokylmä on ekologinen. Perinteisesti rakennusta viilennettäessä ylimääräinen lämpö poistetaan ilman hyötykäyttöä. Fortumin kaukokylmäratkaisussa yli 90 % tästä lämpöenergiasta pystytään hyödyntämään ympäri vuoden. Kaukokylmä tulee Espoon Suomenojan lämpöpumppulaitokselta, jossa lämmön kierrätyksen lisäksi saadaan kaukokylmää merivedestä tai puhdistetusta jätevedestä.  Kaukokylmä on merkittävin ja kustannustehokkain tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja vähentää päästöjä.
• Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Huolehdimme puolestasi kiinteistön jäähdytysenergian tuotannosta. Ratkaisumme myötä kiinteistön jäähdytystuotantoon liittyvät riskit poistuvat ja kunnossapitotarve pienenee merkittävästi.
• Kaukokylmä on luotettava, hiljainen ja tilantarpeeltaan pieni verrattuna tavanomaisiin kiinteistön jäähdytysjärjestelmiin. Yleisesti laitteet mahtuvat samaan tekniseen tilaan lämmönjakolaitteiden kanssa. Kaukokylmä kulkee huomaamattomasti maan alla, eikä kerrostalojen katoille asennettavia isokokoisia ja äänekkäitä lauhduttimia tarvita.
• Kaukokylmällä on hyvä käyttövarmuus ja vähäinen kunnossapitotarve.
• Kaukokylmä on hinnaltaan kilpailukykyinen ja vakaa. Räätälöimme kilpailukykyisen hinnan jokaiselle kiinteistölle erikseen. Hinta muodostuu liittymismaksusta, kiinteistä maksuista sekä energiamaksusta. 

Puhdistettua ja jäähdytettyä jätevettä hyödynnetään kaukokylmäverkossaKiinteistön ylimääräinen lämpö johdetaan jäähdytysverkossa tuotantolaitokselle, josta se siirretään kaukolämpöverkkoon ja edelleen rakennuksien ja käyttöveden lämmittämiseen. Pudistettua, jäähdytettyä jätevettä hyödynnetään kaukokylmäverkostossa.

 

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!


Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-17 

puh. 0200 19000 (pvm/mpm)

   

Vikailmoitukset 24 h
puh. 0800 1 90090

  

Puheluiden hinnat:
Soittaminen asiakaspalveluun maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan. Soitettaessa Suomesta 0800 -alkuisiin numeroihin puhelu on maksuton.   

10.1.2017