Yritysasiakkaan ja taloyhtiön palvelut

Yritysasiakkaan verkkopalvelut on tarkoitettu Fortumin sähkö-, kaasu- ja kaukolämpöasiakkaille sekä heidän edustamilleen henkilöille, kuten isännöitsijöille. Poimi asiakasnumerosi ja käyttöpaikan numero laskultasi ja luo käyttäjätunnus rekistöitymällä palveluun. Asiakkaan edustajalle luodaan tunnukset Fortumin toimesta.

 

Tarkasti eritellyt laskutiedot, laskutustietojen ja hyvitystilinumeron päivittäminen, energiankulutuksen seuraaminen Valpas-verkkopalvelussa ja markkinakatsaukset löydät helposti palveluun kirjautuneena.

 

Kirjaudu yritysasiakkaan palveluun»​​​​​​​​​​   Rekisteröi yrityksellesi käyttäjätunnus »​​​​​​​​​​ 

 

 

​Isännöitsijä hoitaa kiinteistöjen energia-asioita edustajapalvelussa

 

Kiinteistöjen edustajana voit nähdä kaikkien edustamiesi kiinteistöjen sähkön, kaukolämmön ja maakaasun energiatiedot yhdellä kertaa. Voit selailla energiasopimuksia, seurata energiankulutusta ja selata laskuja.

 

Edustajapalvelu on saatavissa lähettämällä tiedot osoitteeseen sahko.yritys@fortum.com. Listaa viestiisi nämä tiedot:

  • Edustajan nimi, yritys ja yhteystiedot
  • Edustettavien kiinteistöjen nimet ja osoitteet
  • Edustettavien kiinteistöjen asiakasnumerot sähkön, kaukolämmön ja maakaasun osalta
  • Edustettavien kiinteistöjen pääasiakkaan tai hallituksen puheenjohtajan nimi ja sähköpostiosoite.

Varmistathan ennakkoon oikeutesi palveluiden käyttöön. Informoimme pääasiakasta edustajapalvelun käyttöönottamisesta. Kun edustajuus on luotu, saat sähköpostitse vahvistuksen ja ilmoitamme tunnuksen palveluun. Edustusoikeutesi päättyessä jossakin kohteessa, ilmoita siitä meille sahko.yritys@fortum.com.