„Fortum“ pristato žaidimą mobiliesiems įrenginiams „CleanPower“

​„Fortum“ išleido naują žaidimą „CleanPower“, kuris padeda geriau suprasti su energetika ir aplinkosauga susijusias temas. Žaidimas yra skirtas mobiliesiems „iOS“ ir „Android“ įrenginiams. „CleanPower“ – tai žaidimas visai šeimai, o žaidėjų tikslas - išgelbėti pasaulį naudojant tinkamus energijos šaltinius. Šis žaidimas yra ne tik labai įtraukiantis ir smagus, bet ir šviečiamojo pobūdžio. Žaidimo metu dalyviai gauna informacijos ir patarimų, kurie gali būti pritaikomi ir gyvenimiškose situacijose.

Žaidimas „CleanPower“  nėra sudėtingas, jį galima žaisti nepaisant amžiaus ir išsilavinimo. „CleanPower“   buvo sukurtas kartu su garsia Suomijos žaidimų kūrimo įmone „Kuuasema“, kuri bendradarbiauja su tokiais garsiais žaidimų kūrėjais kaip „Rovio“, sukūrusiais gerai žinomą žaidimą mobiliesiems „Angry Birds“. Šiame žaidime tikrinamas jūsų nuovokumas ir reakcija – ar sugebėsite išgelbėti pasaulį?

Žaidimas „CleanPower“ yra nemokamas, jį atsisiųsti galite iš „App Store“ arba „Google Play“.

„Google Play“:

„Fortum“ tikslas – būti švarios energijos lydere.  Atsižvelgdami į klientų poreikius „Fortum“ gamina, tiekia, parduoda elektrą, šilumą ir šaltį, teikia ekspertines paslaugas. 64% įmonės pagamintos energijos yra be CO2. „Fortum“ veiklą vykdo Šiaurės ir Baltijos šalyse, Rusijoje, Lenkijoje ir Indijoje.  2015 m. bendrovės „Fortum“ pardavimai siekė 3,5 mlrd. eurų. „Fortum“ korporacijoje dirba apie 8000 žmonių. Kompanijos akcijos kotiruojamos NASDAQ OMX Helsinki vertybinių popierių biržoje.