Nyckelfärdig lösning

​Charge & Drive är det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att tanka elbilar. Vi har lösningar både för publik laddning och laddlösningar för hemmet eller bostadsrättsföreningar och flerbostadshus.

Charge & Drive är en nyckelfärdig lösning redo att installeras. Vi sköter allt från installation, drift, underhåll och kundservice! Ta kontakt med oss och beställ var ni vill ha stolparna så sköter vi resten. Lösningen är framtidssäkrad och skalbar och kan uppgraderas i takt med marknadsutvecklingen.

Om laddstolparna

Vi erbjuder flera olika typer av laddstolpar, allt mellan destinationsladdning till snabbladdning på 50kW.

Våra laddstolpar är smarta, driftssäkra och låsbara. Vi har lösningar för både inom- och utomhusmiljöer. Laddstolparna har högsta säkerhetsstandard med låsbara uttag och kan kommunicera via GPRS. Vi samarbetar med ledande tillverkare av laddstolpar. Kontakta oss och låt oss föreslå ett upplägg anpassat efter era behov.

Vi har varit aktiva i utvecklingen av elbilar sedan 1990-talet

Vi har i flera års tid varit en ledande aktör på den nordiska marknaden för laddinfrastruktur. Vi har under åren samlat på oss en gedigen erfarenhet kring elbilar och elbilsladdning, erfarenheter vi gärna delar med oss av till dig som är intresserad av att sätta upp laddstolpar.

Låter det intressant? Kontakta oss på chargedrive@fortum.com eller vår Säljchef Rikard Norberg rikard.norberg@fortum.com telefonnummer 070- 280 41 64

 

2017-04-08