Laddlösningar för elbil - företag och offentlig sektor

Om oss på Fortum Charge & Drive

Vi har en gedigen historik och har funnits på marknaden alltsedan 2009. År 2011 placerade vi ut de första laddstationerna i kommersiell drift.

Läs mer om vårt glada gäng

Till dig som privatkund

Är det dags för elbil? Se var alla våra laddstationer finns och läs om vår smarta lösning för hemladdning. Var med i förändringen mot en hållbar värld!

Du som är intresserad av att bli privatkund

Våra tjänster

Tjänsten är marknadsledande som anpassas efter beställarens och dennes kunders behov. Lösningen är framtidssäkrad, skalbar och under ständig utveckling.

Vad vi erbjuder

E-car expo 2017

Är du redo för elbil? Besök vår monter och seminarium, där våra experter svarar på de tuffaste och knepigaste frågorna kring laddinfra, på e-car expo i Göteborg 10-12.11 samt i Stockholm 17-19.11.

Läs mer och beställ din gratisbiljett!

Laddstationer integrerade med Fortum Charge & Drive

Vårt system är oberoende av hårdvara eftersom vi arbetar med öppna standardiserade gränssnitt. Vi erbjuder flera olika typer av laddstolpar.

Läs mer här

Laddguldet

Nu är vinnarna i Laddguldet framtagna! Fortum Charge & Drive, 2030-sekretariatet med Klimatkommunerna, tidningen Elbilen och Power Circle står bakom tävlingen Laddguldet – Sveriges bästa elbilskommun.

Läs mer om Laddguldet

Logga in i vårt system

Systemet stödjer rapportunderlag och statistik för ekonomisk redovisning och uppföljning av miljömål. Systemet stödjer också Hubject, den roaminglösning som idag är mest omfattande och har flest laddpunkter.

Här kan du logga in i vårt system

Några kundcase och referenser

I Sverige jobbar vi med cirka 30 stycken B2B kunder. Vår kundundersökning visar att vår kundbas tycker vi tar ett stort miljömässigt ansvar och att vi har ett professionellt bemötande. Vi är glada samt stolta över förtroendet.

Läs mer om våra nöjda kunder och hur vi jobbar med dem