Referenser

I Sverige jobbar vi med cirka 30 stycken B2B kunder. Vår kundundersökning visar att vår kundbas tycker vi tar ett stort miljömässigt ansvar och att vi har ett professionellt bemötande. De flesta är uttalat positiva till Fortum Charge & Drive. Vi är glada samt stolta över förtroendet och delar gärna med oss av några referenser nedan.

 

Umeå Energi
”Vi valde att arbeta med Charge & Drive eftersom vi anser det är den mest mogna lösningen på marknaden. Charge & Drive har inte bara löst en hel del utmaningar för oss utan även öppnat upp nya möjligheter. Deras support har varit mycket förutseende och Charge & Drive-teamet har alltid sett till vad som varit bäst för oss som kund.”
Henrik Bristav, hållbarhetsstrateg på Umeå Energi AB

 
Skellefteå Kraft
”Charge & Drives lösningar är väldesignade och snyggt förpackade, vilket betyder att de är enkla att förstå och köpa in. Flexibilitet är också viktigt för oss samt det faktum att vi kan använda vårt eget varumärke är en extra fördel att addera. Vi har god relation med Charge & Drive-teamet och vi ser fram emot att hitta nya samarbetsområden.” 
Christoffer Svanberg, marknadschef på Skellefteå Kraft 

 
McDonald’s, Norge
”Charge & Drive och McDonald’s har samarbetat i Norge de senaste fyra åren och det har varit mycket lyckat. Alltid med en god dialog och därmed förmåga att möta våra behov. Vi kan varmt rekommendera Charge & Drive-teamet och deras expertis med förmåga att leverera en nyckelfärdig systemlösning.”
Eduardo Jacobsen, franchisetagare McDonald’s Norge

 
ABC! (Bensinmack) Finland
"Vi är riktigt nöjda med den snabba responsen och den professionella attityden från Fortum Charge & Drive.”
Tiina Vehmala-Viksten, utvecklingschef på ABC! Finland

 
ON Power
"Fortum Charge & Drive har en hög professionell standard och ett mycket välkänt varumärke i branschen, så valet var lätt”
Asdis Gislason, Marknadschef, ON Power

 

 


 
 

 

 
​​​​​

2017-10-05