​Se den Flygande Holländaren på Folkoperan till halva priset

På Folkoperan drivs vi av lusten att utveckla operakonsten; genom nya uttryck och oväntade möten. 2013 är det Wagnerår och på Folkoperan gör vi Wagner på vårt sätt. Inspirerad av pianomusikens guldålder skapar vi ett gnistrande möte mellan tre pianister och en elektronmusiker.
Mot denna Folkoperanfond berättas historien om två individer som trotsar sitt öde och som i varandra ser en räddning. Wagner har utgått från myten om den flygande holländaren, som dömdes att segla på haven i evighet tills han hittade trogen kärlek. Men är myten en konstruktion? Senta är den som måste välja vad hon ska tro på.

Medverkande
Holländaren: Kosma Ranuer
Senta: Susanna Levonen
Erik: Mats Carlsson
Daland: Mattias Milder,
Styrmannen: Fredrik Strid
Mary: Matilda Paulsson.
Pianister: Bo Wannefors, Johan Ullén och Carl-Axel Dominique
Elektronmusiker: Cecilia Josefson.

Giltighetstid
Erbjudandet gäller föreställningarna onsdag 13 februari kl 19, fredag 15 februari kl 19 samt söndag 17 februari kl 16.

Pris
50% rabatt på ordinarie pris för dig som är Fortum-kund (ordinarie pris 260-450 kr). Observera att en serviceavgift à 25 kr/biljett tillkommer vid bokning på telefon, per mail, i vår biljettkassa samt hos Kulturdirekt och Stockholm Tourist Center.

Övriga villkor
Max 6 biljetter per hushåll. Begränsat antal biljetter. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Bokning samt mer information
Biljetter köpes på: http://folkoperan.se/forestallningar/den-flygande-hollandaren/biljetter
Gå in under fliken Fortum-erbjudande I slutet av bokningen anges kampanjkod: fortum
Biljetter kan även bokas på telefon 08-616 07 50 samt på mail: biljett@folkoperan.se där du uppger att du är Fortum-kund när du bokar. Obs! Bokade biljetter uthämtas i Folkoperans biljettkassa, hos Kulturdirekt i Kulturhuset samt hos Stockholm Tourist Center (Vasagatan 14). För öppettider se: www.folkoperan.se/biljetter