10 skäl att jobba hos oss

 
  1

Var med på resan mot en renare värld

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande produkter och tjänster i teknikens framkant. Även om du inte arbetar direkt med affärsutveckling, produktframtagning eller ansvarar för hållbarhetsprojekt är du fortfarande en värdefull medarbetare i en organisation som tar ansvar på alla nivåer - miljömässigt, socialt och ekonomiskt.
 

  2

Hållbarhet - både idag och imorgon

Vi tror på långsiktighet och det genomsyrar såväl vår verksamhet som hur vi arbetar. Hos oss
finns möjligheten att skapa en hållbar karriär i en framtidsbransch. Vi arbetar i hela energikedjan, från produktion till slutkund och kan erbjuda spännande utmaningar för ingenjörer, ekonomer och för dig som brinner för framtida energilösningar och cirkulärekonomi. Det vi gör idag har betydelse för kommande generationer - det är vi stolta över!

  3

Utmana och bli utmanad!

Att utmana och bli utmanad är en del av vår kultur. Grundstommen i vår ledarskapsfilosofi är tillit och som medarbetare coachas och uppmuntras du att hitta egna lösningar samt utmana redan befintliga arbetssätt. Vi är ett resultatorienterat företag där du som medarbetare driver de frågor du och ditt team ansvarar för.

  4
 

Tillit - en del av vårt DNA

Vi bryr oss om våra kollegor. Här uppmuntrar vi varandra och värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan hos oss är stark och vi uppskattar personer som trivs med att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt - det är kul att gå till jobbet!

  5

En karriär uppåt eller i sidled

Som aktiv part i hela energikedjan kan vi erbjuda goda karriärmöjligheter inom många områden. Kanske väljer du att jobba inom elhandel för att senare rotera internt och hitta utmaningar på distributionssidan, i vår fjärrvärmeverksamhet eller vice versa? Siktar du på en chefsposition eller är du mer intresserad av att vässa din spetskompetens? Vi hjälper dig att utvecklas - hur och i vilken riktning är upp till dig!

  6

 

Följ med oss ut i världen!

Känns Sverige för litet för dig? Hos oss på Fortum är många tjänster globala och vi har daglig kontakt med kollegor kunder och leverantörer i andra delar av världen. Vi har en stark nordisk bas, men är även etablerade på växande energimarknader så som i Ryssland och Indien. Många av våra arbetsteam är internationella och mångfalden berikar vårt sätt att arbeta.

  7


Engagemang i samhällsfrågor

I stort och smått arbetar vi för att bidra till en positiv samhällsutveckling. Som medarbetare hos oss kan du känna stolthet över att vi varje år arbetar tillsammans med behjärtansvärda organisationer och projekt som syftar till att göra världen lite bättre, bland annat Stockholms Stadsmission, Friends och Min Stora Dag.

  8


Fortum plusmeny

Vi arbetar aktivt med att hjälpa våra medarbetare att få ihop livspusslet och erbjuder extra tillbehör som adderar värde för dig. Oavsett vart du befinner dig i livet har vi tagit fram lösningar och initiativ som gynnar och underlättar din vardag. Lunchsubvention, extra ersättning vid föräldraledighet och arbetstidsförkortning är alla exempel på ekonomiska fördelar som vi erbjuder våra medarbetare i Sverige.

  9


Må bra på jobbet 

Vi är övertygade om att friska och välmående medarbetare presterar bättre och bidrar till ett kreativt och effektivt arbetsklimat. Vi månar om säkerhet på jobbet och erbjuder våra medarbetare flera hälsofrämjande initiativ. En sund livsstil i kombination med välmående på jobbet och en bra livsbalans ger oss energi och kraft!

10


Fira framgångar

Goda resultat är alltid vårt mål. Vägen är inte alltid spikrak, men vi drar lärdom av våra misstag och tror att dessa, till syvende och sist, bidrar till bättre helhetslösningar. Att fira framgångar i stort som smått är en del av vår kultur. Alla uppskattar och sporras av ett positivt erkännande!


2017-01-26