Lediga jobb

Här hittar du information om Fortums lediga tjänster samt information om vad som händer med din inskickade ansökan och hur vår rekryteringsprocess går till.

Fortum Careers

Att söka jobb hos oss är enkelt. Våra lediga tjänster finns samlade i vår jobbportal Fortum Careers. Här kan du söka efter lediga tjänster och skicka in din ansökan.

Vad händer efter att du skickat in din ansökan?   

Vi strävar efter att rekryteringsprocessen ska vara tidseffektiv. Vi går kontinuerligt igenom de ansökningar som skickas till oss och vår  ambition är att du ska få ett svar från oss inom några veckor. Om processen försenas kommer du att meddelas om förseningen via e-mail.

Hur går en rekryteringsprocess till hos oss?

Vår rekryteringsprocess innehåller vanligtvis två intervjuer, varav den ena utförs av den rekryterande chefen och den andra av HR. För att säkerställa att den rätta kandidaten blir vald till den lediga tjänsten använder vi ofta personbedömning. I vissa rekryteringar tar vi hjälp av någon av våra rekryteringspartners.

Om du har några frågor kontaktar du oss lättast via mail på fortumcareers(at)fortum.com. Observera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas till adressen ovan, alla ansökningar ska skickas via rekryteringsverktyget.

Vi ser fram emot din ansökan!

2017-01-26