Student

Träffa oss!

Vi är nyfikna på dig och hur dina kunskaper, erfarenheter och drivkrafter kan komma till sin fulla potential hos oss! Vi erbjuder flertalet skolsamarbeten varje år, bland annat lunchföreläsningar, studiebesök och temakvällar.
 
För frågor gällande deltagande på karriärsaktiviteter eller andra former av samarbeten, vänligen kontakta oss på:   

Börja jobba hos oss!

Hos oss blir du en värdefull medarbetare i en organisation som tar ansvar på alla nivåer - miljömässigt, socialt och ekonomiskt. Det vi gör idag har betydelse för kommande generationer och det är vi stolta över. Delar du vårt engagemang att sträva mot en hållbar värld hoppas vi att du efter avslutad utbildning vill bli en del av vårt team.

Vi anställer varje år nyutexaminerade ingenjörer, ekonomer och personer med andra bakgrunder som brinner för framtida energilösningar och är noga med att ta vara på de särskilda egenskaper som du som ung och nyutbildad kan bidra med. Vi vill att du snabbt ska komma in och trivas i ett team och ta dig an utmaningarna som väntar.

På ett stort företag som Fortum finns många utvecklingsmöjligheter. Vi uppmuntrar intern jobbrotation och du kan utvecklas i din yrkesroll genom att byta verksamhetsområde eller arbeta i något av våra tiotal länder. Hos oss blir du en del av ett team av juniora och seniora experter och ledare.
 

2017-10-06