Vattenkraftverk Trängslet

Fördelar med Fortum som elleverantör

Elleverantör med bra elpris, energihjälp, miljöengagemang och god service

 

Vi på Fortum jobbar med att skapa energi som gör livet bättre i dag och för kommande generationer. Vi erbjuder hållbara lösningar som hjälper till att minska utsläppen och öka en effektiv användning av elen. Här har vi lyft några av våra starka sidor som elleverantör; ett bra elpris, ett brett utbud av miljöprodukter och bra verktyg för att välja det elavtal som passar dig.

100 % vattenkraft till alla!

Om du inte gjort ett eget miljöval så ingår el från vattenkraft utan extra kostnad i ditt elavtal. Vattenkraften produceras med ursprungsgarantier vid något av Fortums vattenkraftverk i Sverige och du kan själv välja vilket genom att gå in på fortum.se/vattenkraft.

Du kan också mot en månadskostnad göra något av dessa miljöval:
Vindkraft - elen produceras i nordiska vindkraftverk  
Bra Miljövalmärkt vind & vatten - el märkt med Bra Miljöval där produktionen följer Naturskyddsföreningens regelverk som tillhör världens strängaste. När du väljer Bra Miljöval-märkt el bidrar du med pengar till Fortums Nordiska miljöfond som finansierar flera projekt som bidrar till miljöförbättringar i och kring vattenkraften.

Energirådgivning för ditt hushåll

 

Den största insatsen du kan göra för att sänka din elkostnad och minska din miljöpåverkan är att använda energin smartare. Du kan relativt enkelt sänka din energianvändning utan att du för den skull behöva tumma på komforten.

Våra energirådgivare hjälper dig med professionell energirådgivning via telefon. Energirådgivningen kostar 495 kronor, men för dig som är privatperson och har ditt elavtal hos oss är den kostnadsfri.

Välj ett elavtal som passar just dig

 

Hos oss kan du välja elavtal med rörligt elpris eller fast elpris.

Du kan välja elavtal med fast elpris i 6 månader, 1 år eller 3 år. Då vet du vad din el kostar under hela avtalsperioden och slipper oroa dig för prishöjningar på elmarknaden.
Rörligt elpris följer svängningarna på den nordiska elbörsen. När priserna sjunker får du ett lägre elpris, men går elpriset upp får du betala mer.

Du får garanterat bra elpriser 

 

Med Fortum som elleverantör har du prisgaranti och kan känna dig trygg och säker på att du har ett av marknadens bästa elavtal. Har du dessutom valt bytesgaranti kan du bryta ditt fasta elavtal och teckna ett nytt om elpriset skulle sjunka. Du tecknar då ett nytt elavtal om fast elpris med oss som löper under lika lång avtalsperiod, eller längre, än det tidigare avtalet.

Kundservice i alla kanaler

 

Kundservice på webben ger dig snabbt överblick över viktigta frågor som berör dig som är kund. Om något oväntat inträffar eller om en säsongsbetonad fråga är särskilt aktuell så finner du informationen här. Självfallet är du alltid välkommen att ringa oss om du vill.

Mina sidor - när du själv vill ha kontroll

 

När du är kund hos oss har du dina egna sidor där du kan följa upp kostnads- och förbrukningshistorik, teckna elavtal, kontrollera dina fakturor som arkiveras och mycket mer. Du kan logga in på Mina sidor via dator eller mobil. Misstänker du att du glömt att betala en faktura? Logga in på Mina sidor så får du besked.

Denna information kan inte visas just nu p.ga. ett fel.

2014-12-03