screen.png

Erbjudande flerbostadshus

​Användandet av elbilar och ladd-hybrider ökar och fler behöver ladda bilen.  Den bästa laddplatsen är bilens ordinarie parkeringsplats, där den boende kan ladda säkert och bekvämt. Bilen kan då tex ladda under natten, så den är laddad till bilägaren ska använda bilden.
För att ladda snabbt och säkert bör man installera en laddbox.
 
Laddlösning för elfordon
Fortum erbjuder en helhetslösning där vi inledningsvis går igenom era önskemål, krav och förutsättningar. Därefter är det nödvändigt med ett platsbesök hos er för att projektera hela installationen. Projekteringen ligger till grund för efterföljande offert som beskriver vårt åtagande och vad som ingår.
 
Lastbalansering
Om många laddare ska anslutas till samma elcentral kan lastbalansering användas för att minska toppeffekterna. För att kunna utnyttja den tillgängliga kapaciteten i föreningen så bra som möjligt ansluts samtliga laddboxar med en tre-faskabel, även om laddaren i sig endast använder en fas. Laddarna väljer automatiskt den fas som är minst belastad, men om det uppstår en situation där det inte finns tillräckligt med kapacitet för ytterligare en laddare, fördelas effekten så att alla laddare på den fasen laddar med lägre effekt.
 
Charge & Drive
 • Molntjänst
 • Lätt att administrera
 • Inviduell mätning och fakturering
  Kundservice hjälper dig!
 • Nätverk av publika laddare.
 
Klimatklivet
För att reducera kostnaderna för föreningen kan juridiska personer just nu söka bidrag från Klimatklivet. Som mest kan ni erhålla 50 % av den totala investeringskostnaden. Viktigt att notera är att installationen inte får påbörjas förrän beslut om bidrag har beviljats av Klimatklivet. Återstående ansökningsperiod för 2017 är 9 okt – 9 nov. Vi på Fortum hjälper er med ansökan till Klimatklivet.
 

Fortums helhetslösning till flerbostadshus:

 1. Projektering
 2. Offert
 3. Klimatklivsansökan
 4. Installation och driftsättning av laddboxar
 5. Övervakning och betallösning via Fortum Charge & Drives molntjänst
 6. Fyll intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig inom kort

Intresseanmälan flerbostadshus

 
 
 
 
 
 

​Erbjudande villaägare

Vi har i daxläget inget erbjudande om laddlösningar för hemmet till villaägare.
 

Ladda med RFID-bricka!

Vi erbjuder dig tillgång till vårt publika laddare som finns på ett stort antal platser runt om i Sverige. ​Med RFID-brickan får du tillgång till laddstationerna på ett lätt och enkelt sätt

 

Jag vill veta mer om RFID-brickan
 
 
 
 

2017-09-18