Kontakta våra energirådgivare

Alla våra rådgivare har gedigen erfarenhet av energifrågor. De ger råd anpassade till din situation om allt ifrån energiförbrukninganvändning och uppvärmning till val av elavtal och hemutrustning.

Cathrine Nilsson

Cathrine Nilsson
Jag har lång erfarenhet när det gäller elfrågor och för-brukning och har jobbat på Fortum sedan 1998. Min specialitet är förbrukning-srelaterade frågor och jag
tycker om att hitta lösningar på problem för kundernas räkning. Min drivkraft är att i varje ärende ligger en utmaning att finna en lösning och få en nöjd kund.

Stefan Arvidsson

Stefan Arvidsson
Min bakgrund är från försäljning och support av tekniska produkter. Jag har jobbat på Fortum sedan 2007 med olika typer av energifrågor både till privat- och företagskunder. Hemma är jag en hängiven vedeldare.   

Åke Roos

Åke Roos
Jag är i grunden utbildad byggnadsarbetare men har jobbat i många år inom Fortum med olika frågor som rör energi. Jag har arbetat som energirådgivare i snart 5 år och är diplomerad i Praktisk energieffektivisering.

Stefan Säll

Stefan Säll

Jag har jobbat på Fortum sedan 2009 med olika frågor som rör energi riktat till enskilda hushåll och numera även till företag. Vid sidan av jobbet studerar jag till energitekniker på högskolan.

 

2015-04-02