Luftvärmepump för det stora huset

I samarbete med IVT Värmepumpar har vi satt ihop ett riktigt bra erbjudande. När du som tecknar ett nytt femårsavtal med oss köper luftvärmepumpen IVT Nordic Inverter SilverLine får du 1080 kronor i rabatt som dras av månadsvis på din elräkning. IVT Nordic Inverter SilverLine är en designvärmepump med nyutvecklad innedel för en extra effektiv och tyst värmespridning.
 
En effektiv luftvärmepump för stora hus
Den här luft/luftvärmepumpen är särskilt anpassad för hus upp till 220 m2. Vår premiummodell IVT Nordic Inverter SilverLine har en nydesignad innedel som finns i vit eller sober silvergrå färg. Värme-pumpens förbättrade prestanda gör att du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till 50 procent.
 
Appstyrning ingår
IVT Nordic Inverter SilverLine har appstyrning via WiFi som standard. Du laddar hem appen IVT Wi-Heat direkt i Appstore eller Google Play, sen kan du styra din luftvärmepump direkt från din mobil.
 
Trygg värme
IVT:s luft/luftvärmepumpar är särskilt utvecklade för att klara det karga nordiska klimatet och fortsätter att ge energisnål värme även när det närmar sig 30 minusgrader ute. Dessutom ingår en av mark-nadens mest omfattande garantier, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpens övriga delar.
 
En kraftfull luftvärmepump som betalar sig snabbt
En luft/luftvärmepump är en investering som ger snabb avkastning och kan minska dina värmekostna-der med upp till 50 procent. Den totala investeringskostnaden för en luft/luftvärmepump är låg jämfört med andra uppvärmningsalternativ, samtidigt som installationen är enkel och snabbt utförd av IVT:s specialutbildade och certifierade installatörer.
 
Utbytesinstallation från 3990 kr, inklusive ROT-avdrag.
För dig som byter ut en befintlig luft/luftvärmepump. I priset ingår inte el, håltagning, stativ/konsol eller bortforsling av den gamla värmepumpen.
 
Nyinstallation från 5990 kr, inklusive ROT-avdrag.
För dig som inte har en luft/luftvärmepump sedan tidigare blir installationen mer omfattande.
För att kunna lämna ett slutgiltigt installationspris behöver din installatör besöka ditt hus och undersöka förhållandena på plats. Först då vet vi omfattningen på arbetet. Prisexemplen är inklusive ROT-avdrag.
 
 
Det här ingår som standard i en nyinstallation:
  • Luftvärmepump, inklusive frakt.

  • Max 4 meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.

  • Inomhusdel max. 2,5 meter över golv.

  • Väggkonsol med gummibussningar, placering max 1,5 meter ovan mark.

  • Håltagning i trävägg eller lättbetong samt tätning av hålet.

  • Elinstallation till eldosa max 2 meter från värmepumpen, avsäkrad med egen säkring samt brytare.

  • Igångkörning samt test av värmepump.

  • Instruktion till kund om handhavande samt skötsel.

  • 6 års garanti på värmepumpen samt 10 år på kompressorn.

  • Max 30 km resväg enkel resa, längre resväg debiteras.

Ditt pris: 17 990 kr exkl. installation

 

    Läs mer om miljö och kvalitet​ ​Skicka förfrågan direkt till IVT ​                                        ​                       ​

 

2016-10-07