Miljö och kvalitet

Idén med luftvärmepumpar är att använda den lagrade solenergin i marken, vattnet och luften och omvandla den till värme. En metod som i allra högsta grad är miljövänlig.
 Men IVT nöjer oss inte med det utan ser även till värmepumparna i sig och all tillverkning av dem, ska vara bra för miljön. IVT:s miljöarbete är även certifierade enligt ISO 14001.

Marknadens tryggaste luftvärmepump

Luft/luftvärmepumparna kommer från svenska IVT och tillverkas i Tranås. De är särskilt utvecklade för att klara det karga nordiska klimatet och fortsätter att ge energisnål värme även när det närmar sig 30 minusgrader ute. Dessutom ingår marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpens övriga delar.

Hela Sveriges värmepumpsinstallatör

Din luftvärmepump installeras av en certifierad installatör från IVT:s rikstäckande nätverk. Det betyder att du kan beställa våra värmepumpspaket oavsett vart du bor. Och att installationen utförs av någon som är proffs på just IVT:s luftvärmepumpar och vet precis hur de ska installeras för att ge bästa möjliga besparing i just ditt hus. Installationen ingår i ditt fasta pris.

Läs mer här

2016-10-06