Energitjänster & Checklista

Manualer för fjärrvärmecentralen

Har instruktionerna försvunnit? Har du en nyköpt villa? Här kan du hitta de vanligaste fjärrvärmecentralerna för villa och småhus.

Manualer för fjärrvärmecentralen

Säsongskontroll

För en riktigt bekväm tillvaro som fjärrvärmekund kan det vara tryggt att beställa höstkontroll av fjärrvärmeutrustningen.

Säsongskontroll

Utbildning

Undvik onödiga kostnader och akuta reparationer. Vi ger dig grundläggande kunskaper om funktioner och skötsel av din fjärrvärmecentral.

Utbildning

Energispartips och Checklista

Våra vanor och beteenden har stor påverkan på vår energianvändning. Genom att ändra på vissa vanor går det att minska användningen.

Energispartips och Checklista

Rumspanel

Med en rumspanel kan du styra inomhus-temperaturen i ditt hus från valfri plats istället för fjärrvärmecentralen. Det gör din vardag bekvämare.

Rumspanel med klocka

Villa Akut

Vi erbjuder tjänsten Villa Akut om problem uppstår i din fjärrvärmecentral. Du kan då få hjälp med akuta reparationer.

Villa Akut

Villa Trygg

För en riktigt trygg och bekväm tillvaro har du som fjärrvärmekund möjlighet att teckna Fortum Värmes avtal Villa Trygg. Tjänsten innebär att vi gör en funktionskontroll av villans fjärrvärmecentral vartannat år.

Villa Trygg

Kontakta oss

Här kan du söka bland de vanligaste frågorna eller fylla i vårt kontaktformulär, så återkommer vi till dig. Här finns också alla våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss