Nyt sivustomme mahtuu asiakkaan taskuun

Fortum.fi ja muut verkkosivumme uudistettiin 20. toukokuuta niin, että sisällöt muokataan automaattisesti käyttäjän laitteelle sopivaan muotoon ja kokoon.
Sivujen selaaminen ja palvelujen käyttö onnistuu tämän jälkeen helpommin myös älypuhelimilla ja tableteilla. Ammattitermiä käyttäen sivustomme ovat tästä lähtien responsiivisia. Muutos parantaa osaltaan sivujemme löytymistä myös Googlessa.
 
Tähän asti sivustomme olivat responsiivisia tablet-laitteiden näyttökokoon asti. Halusimme parantaa käytettävyyttä erityisesti pienillä näytöillä, koska asiakkaat vierailevat sivustoillamme enenevässä määrin myös älypuhelimilla. Palvelujemme tulee olla aina käytettävissä missä, milloin ja millä laitteilla tahansa.
 

Sisällöt selkeämmin esille

Uudistus oli osittain tekninen, mutta se koskee myös sivuston sisältöä, joka ryhmiteltiin paikoin uudelleen. Näkyvimpiä muutoksia on vasemman navigaation poistuminen; se ei olisi ollut pienillä näytöillä toteuttamiskelpoinen ratkaisu, kun tilaa on sivusuunnassa vähän. Uusi navigaatio avautuu nyt ylhäältä alas.
Suuri muutos tapahtui sisällön määrässä ja rakenteessa. Nyt asiat löytyvät nopeammin, ja palveluja on helpompi käyttää. Aivan kaikki sivustomme palvelut eivät valitettavasti vielä ole mobiililaitteille hyvin soveltuvia, mutta muutamme ne sellaisiksi niin pian kuin mahdollista.
 
Samaan aikaan responsiivisuuden kanssa toteutimme fortum.fi -sivustolle uuden, modernimman ja mielestämme paremmin asiakkaita palvelevan etusivun, jolta tärkeät asiat ja kampanjat löytyvät helposti. 

Palautteesi on tärkeää

Tavoitteemme on parantaa web-sivustomme sisältöä ja käytettävyyttä jatkuvasti. Kuulemme mielellämme palautetta ja otamme vastaan kehitysehdotuksia palautelomakkeemme kautta. Teemme myös säännöllisesti asiakastutkimuksia, ja kiitämme niihin käyttämästänne ajasta. Molempien kanavien kautta saatu tieto on meille arvokasta, jotta voimme palvella teitä paremmin.

Anna palautetta, kuinka onnistuimme sivustouudistuksessamme

Takaisin