Arvonnan säännöt ja tietosuoja

Arvonnan järjestäjä

Fortum Oyj

Osallistumisaika

25.4. - 9.5.2012

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 täyttäneet henkilöt. Niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyjen kanssa eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistuminen tapahtuu internetissä Fortum Suomi Facebook -sivulla, ja osallistuminen edellyttää sekä sivuston tykkäämistä että yhteystietojen täyttämistä arvontalomakkeelle (http://www.facebook.com/FortumSuomi).

FortumSuomi sivua voi tykätä myös osallistumatta arvontaan.

Palkinto

Palkinto on kahden henkilön pääsyliput aitioon seuraamaan Jääkiekon MM-kisojensemifinaaliottelua lauantaina 19.5.2012 klo 14:30 Helsingissä. Kahden hengen lippupaketteja arvotaan 5 kappaletta. Lippujen toimituksesta sovitaan henkilökohtaisesti voittaneiden kesken.

Palkinnon arvo on 352 euroa. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14.5. mennessä valitaan uusi voittaja.

Arpajaisvero

Arpajaisveron suorittaa Fortum Oyj.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan kautta tulleet yhteystiedot ovat Fortum Oyj:n ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yritysten omaisuutta eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.Fortumin valitsemat yhteistyökumppanit voivat käsitellä yhteystietoja Fortumin lukuun henkilötietolain 8 ş:n mukaisesti.

Tietoja voidaan käyttää henkilötietolain 19ş:n mukaisesti suoramarkkinointiin, etämyyntiin ja mielipidetutkimuksiin. Osallistuneet voivat milloin tahansa kieltäytyä markkinoinnista henkilötietolain mukaisesti.

Arvonta ja voittajien julkistus

Arvonta suoritetaan 10.5.2012.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet voidaan julkaista Facebookissa Fortum Suomi -sivustolla sekä Fortumin internet-palvelussa.

Sääntöjen hyväksyminen

Osallistumalla arvontaan osanottajat hyväksyvät nämä viralliset säännöt.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

Facebookin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Takaisin 

27.4.2012