Fortum Tarkka sopii taloudestaan tarkalle

Fortum Tarkka -sopimuksella hyödynnät edullista pörssisähköä ja sähkön tuntihinnan vaihtelua. Voit saada lisää säästöjä käyttämällä sähköä halvimpien tuntien aikana. 

Fortum Tarkka on vesivoimalla tuotettua Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Tee Fortum Tarkka -sopimus » ​​​​​​

Fortum Tarkka –sopimuksessa vuorokauden jokaiselle tunnille on oma hintansa. Kuluvan vuorokauden hinnat on esitetty alla:

​Toistaiseksi voimassa olevan Tarkka –sopimuksen tuntihinta sisältää tukkuhinnan (NordPool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinta) lisäksi välityspalkkion 0,3 c/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 4,02 € kk. Hinnat sisältävät alv 24 %. 

​Seuraamalla tuntihintoja, huomaat pian, että löydät säästömahdollisuuksia sekä tuntitasolla että eri vuorokausien välillä. Vertaamalla vuorokausihintoja kuukausikeskiarvoihin, saat paremman kuvan kuluvan vuorokauden hintatasosta.

Hintaennusteessa on käytetty markkinanoteerauksia, joihin on lisätty arvonlisävero sekä välityspalkkio. Ennuste ei ole takuu tulevasta hinnasta, vaan se kuvaa markkinoiden arviota tulevasta hintatasosta. Ennusteet päivitetään kerran kuukaudessa.

 

Upeita työkaluja tuntihintojen ja kulutuksen seurantaan 

Tarjoamme käyttöösi maksuttoman Fortum Valpas –palvelun. Siellä voit Tarkka-asiakkaana seurata toteutuneita hintoja ja tulevan vuorokauden tuntihintoja, jotka julkaistaan noin klo 15. Valpas-palvelussa seuraat myös kulutustietojasi, jotka saapuvat sinne verkkoyhtiösi käytännöistä riippuen yleensä heti seuraavana päivänä.Reaaliaikaiseen kulutuksen seurantaan suosittelemme Fortum Kotinäyttöä, jonka saat sähköasiakkaanamme asiakasetuhintaan. Katso asiakasedut »

Jos olet öljylämmittäjä tai sinulla on varaava vesikiertoinen sähkölämmitys, sinulla on mahdollisuus ottaa Tarkka-sopimuksen rinnalle Fortum Fiksu, joka hyödyntää edulliset tuntihinnat kotisi lämmityksessä automaattisesti – joka päivä. 

Fortum Fiksu Öljylämmittäjälle »

Fortum Fiksu Sähkölämmittäjälle»

9.5.2017