Palvelua muuttajalle ympäri vuorokauden

Fortum Muuttopuhelin 0200 80 000 palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on lajissaan ensimmäinen Suomessa.

 

​Fortum on avannut muuttajille uuden palvelun. Palvelusta muuttaja saa apua uuden kodin sähkösopimuksen hankinnassa.

 

 "Muuttotilanteessa muuttajalla on monia asioita hoidettavana. Kaikki eivät kiireen keskellä valitettavasti muista tai tiedä, että vanhan sähkösopimuksen voi ottaa mukaan mihin päin Suomea tahansa. Siksi avaamme muuttajille valtakunnallisen palvelun, jossa sähkösopimuksen teko ja siirto uuteen kotiin on tehty todella helpoksi. Palvelu on kaikkien muuttajien käytössä. Toivonkin, että palveluun soittavat sekä nykyiset asiakkaamme että kaikki asunnonvaihtajat Suomessa", Elisa Blomberg Fortumista kertoo.

 

Yli puolet muuttajista haluaa kyselytutkimuksen mukaan hankkia sähkösopimuksen uuteen kotiin soittamalla sähköyhtiön asiakaspalveluun. Kolmannes haluaisi lisäksi hoitaa sopimuksen teon illalla tai viikonloppuna.

 

"Uskon, että Fortum Muuttopuhelin, joka palvelee muuttajia 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä löytää laajan käyttäjäkunnan koko Suomesta", Elisa Blomberg toteaa.

 

Fortum Muuttopuhelin 24h-palvelu hoitaa asiakkaan puolesta sekä uuden verkkosopimuksen teon paikallisen verkkoyhtiön kanssa että sähkösopimuksen solmimisen Fortumin kanssa.

 

Muuttajat voivat tehdä sähkösopimuksen myös uudistuneen fortum.fi -internetpalvelun muutto-osiossa. Sähkönkäyttäjillä on nyt käytössään kaksi helppoa ja vuorokauden ympäri palvelevaa kanavaa sähkön saannin varmistamiseksi uuteen kotiin.

 

 

Muuttajan palveluihin


 

Takaisin