Fortum.fi Omat palvelut -osio on nyt Oma Fortum

Fortum.fi Omat palvelut -osio on uudistunut ja saanut nimekseen Oma Fortum.

​Samalla muuttui myös fortum.fi etusivun ilme, kun muun muassa omien Fortum-sopimusten hallinnointi on siirtynyt asiakkaan profiilin mukaiselle Oma Fortum -etusivulle.

 

Vaikka Oma Fortum -palvelun ulkonäkö on muuttunut, asiakkaan kirjautuminen palveluun tapahtuu kuten ennenkin eli vanhoilla tutuilla käyttäjätunnuksilla. Oma Fortum löytyy helposti ja nopeasti nyt Yksityisasiakkaat -kanavan vasemmanpuoleisesta navigaatiosta ylimpänä. 

 

"Asiakas löytää Oma Fortum -osiosta kaikki tarvitsemansa palvelut kuin vanhasta Omat palvelut -osiosta. Uutta on se, että Oma Fortum -palvelut profiloidaan asiakkaan mukaan. Täten sähköasiakas näkee vain sähköasiakkaille tarkoitetut palvelut ja kaukolämpö- tai maakaasuasiakas vain heille tarkoitetut palvelut.  Uutta on myös se, että kirjautuessaan palveluun asiakkaan etusivun sisältö on erilainen sähköasiakkaalle kuin kaukolämpö- tai maakaasuasiakkaalle. Kirjautuneille sähköasiakkaille on uudistuksen yhteydessä luotu täysin uusi etusivu, jossa he voivat itse hallinnoida omia sähkösopimuksiaan;" projektipäällikkö Maiju Vuorinen Fortumista kertoo

 

Oma Fortum -osion etusivulla asiakas voi hyväksyä voimassa olevan sähkötarjouksen, siirtää vanhan sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen tai muuton yhteydessä päättää nykyisen sähkösopimuksensa, vaihtaa Fortumin sähkösopimuksen toiseen Fortumin sähkösopimukseen, tehdä sopimuksen Fortumin kanssa ja päivittää yhteystietojaan, jos niihin tulee muutoksia.

 

"Uskon, että uudistus helpottaa ja selkeyttää asiakkaidemme asiointia kanssamme, kun kaikki asiakkaan Fortum-sopimuksiin liittyvä tieto löytyy heti Oma Fortum -osioin etusivuilta. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta sähköisen asioinnin kanaviemme selkeydestä, nyt kehitämme niistä käytettävyydeltään vieläkin paremmat. Oma Fortum on uudistuksista ensimmäinen", Maiju Vuorinen toteaa.

 

 

Takaisin