Jakeluhäiriö Espoon kaukolämpöverkossa

Kaukolämmön jakelussa häiriöitä maanantaina Espoon alueella

Vian syynä on Fortumin Suomenojan voimalaitoksella tapahtunut sähkökatko, jonka seurauksena kaukolämpöverkon lämpölaitoksissa on ollut tuotanto-ongelmia.

Vikaa korjataan parhaillaan, ja kaukolämmön jakelu pyritään normalisoimaan Espoon alueella mahdollisimman pian.

____________________________________________

Tilannepäivitys klo 14.40

Uusi tuotantohäiriö Suomenojan voimalaitoksella on aiheuttanut sen, että kaukolämmön jakelu on keskeytynyt koko Espoon kaukolämpöverkon alueella. Tämänhetkisen arvion mukaan lämmönjakelu normalisoituu klo 16 mennessä.

_____________________________________________

Tilannepäivitys klo 16.10

Suurehko kaukolämpövuoto Otaniemenetiellä Espoossa. Syynä todennäköisesti tuotantohäiriöiden aiheuttama paineenvaihtelu verkossa. Otaniementielle valuu kuumaa kaukolämpövettä, ja liikkeellä on paljon korjaukseen liittyviä ajoneuvoja. Otaniemen kirjaston läheisyydessä liikuttaessa kannattaa noudattaa varovaisuutta. Tiedotamme tilanteesta mahdollisimman pian lisää. 

_____________________________________________

Tilannepäivitys klo 18.00

Otaniemen vuotokohta on paikallistettu, ja korjaustyö on käynnissä. Otaniemen alueella lämmönjakelun häiriö kestää vielä useita tunteja. Muualla Espoon kaukolämpöverkon alueella lämmönjakelu on palautumassa normaaliksi lähituntien aikana.

_____________________________________________

Tilannepäivitys klo 20.00

Vuotokohta on saatu rajattua Otaniementiellä, ja korjaustyöt jatkuvat tämänhetkisen arvion mukaan tiistai-aamuun saakka. Tällä hetkellä häiriön piirissä on yhä Otaniemen kirjasto sekä jotakin toimistotiloja Biologintiellä ja Kemistinkujalla. Muualla Espoon kaukolämpöverkossa lämmön jakelu on normalisoitunut.

____________________________________________

 

Vikailmoituksen puhelinnumero: 0800 195011 (24h)
 
Fortumin vikatiedotus Facebookissa www.facebook.com/FortumVikatiedotus
Fortum Twitterissä www.twitter.com/Fortum_Oyj

 

 

Takaisin