Suurimmalle osalle Fortumin asiakkaista palautettu sähköt Eino-myrskyn jäljiltä

​Eino-myrsky on ohittanut Fortumin suurimmat verkkoalueet ja alueella odotetaan jatkossa enää satunnaisia myrskypuuskia. Fortumin korjaustyöt ovat edenneet ripeästi päivän mittaan ja sähköt on saatu palautettua noin 37 000 asiakkaalle. Fortumin verkkoalueella on tällä hetkellä noin 2 000 asiakasta ilman sähköjä. Suurin osa Fortumin sähköttömistä asiakkaista sijaitsee Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen verkkoalueilla.

 

"Olemme päässeet tehokkaasti tekemään valoisan aikaan töitä maastossa ja korjaustyöt ovat edenneet hyvin. Jäljellä olevien vikojen korjaustöitä jatketaan läpi illan ja tarvittaessa yön. Arvioimme, että saamme palautettua sähköt suurimmalle osalle sähköttömistä asiakkaistamme vielä tämän illan aikana", kertoo käyttöpäällikkö Jörgen Dahlqvist Fortum Sähkönsiirrosta.


Tiedotamme seuraavan kerran lehdistötiedotteella kello 20.00 mennessä saatuamme päivitetyn tilannetiedon viimeisten korjaustöiden etenemisestä.


Vikatilannetta voi seurata Fortumin verkkosivuilta osoitteesta www.fortum.fi/vikapaivystys. Ohjeita vikatilanteessa toimimisesta voi lukea Fortumin verkkosivuilta osoitteesta http://www.fortum.fi/vikatilanteessa


Lisätietoja:

Fortumin mediapäivystys, puh.  040 198 2843 (24 h vuorokaudessa toistaiseksi)
Fortum Sähkönsiirto | Distribution Viestintä
Fortumin Vikapäivystys-kartta Internetissä: www.fortum.fi/vikapaivystys
Tietoa sähkökatkoista tekstiviestillä: www.fortum.fi/sahkovahti
Vikailmoituksen puhelinnumero: 0800 195011 (24h)
Asiakasneuvonta: Ma-pe klo 9-17, puh. 0200 19000 (pvm / mpm)
Sähköinen vikailmoituslomake: http://www.fortum.fi/vikailmoitus
Fortum Twitterissä www.twitter.com/Fortum_Oyj
Fortum Facebookissa: http://www.facebook.com/FortumVikatiedotus

Takaisin