Turbiinit ja generaattorit

Etsitkö joustavaa ja kustannustehokasta ratkaisua yrityksesi turbiinilaitoksen huoltoon ja kunnossapitoon? Haluatko löytää laitetoimittajasta riippumattoman palveluntoimittajan?

Vahvaa ammatti- ja erikoisosaamista

Fortumin turbiini- ja generaattoripalveluiden sekä kunnonvalvonnan ja teknisten tukipalveluiden osaaminen perustuu vuosikymmenien kokemukseen.  

Tarjoamme höyry- ja kaasuturbiinilaitoksille palveluita yksittäisistä huoltotehtävistä ja erikoiskorjauksista turbiinilaitoksen kokonaisvastuulliseen, sopimuspohjaiseen kunnossapitoon. Hallitsemme turbiinilaitokset akselilinjan päästä päähän: turbiinit, vaihteistot ja generaattorit.
 

Laitetoimittajasta riippumaton palvelutoimittaja

 

Olemme laitetoimittajista riippumaton palveluntoimittaja, jonka osaaminen kattaa kaikkien tunnetuimpien höyry- ja kaasuturbiini- sekä generaattorivalmistajien laitteistot. Ikään ja kokoon katsomatta. Meillä on myös monipuolista kokemusta laiteratkaisuista, jotka perustuvat eri toimittajien komponenttien yhteensovittamiseen.

Projekteja ympäri maailmaa

Kymmenet turbiinien vuosihuoltoja tilanneet asiakkaamme Pohjoismaissa, Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Etelä-Amerikassa ovat arvostaneet erityisesti vankkaa erikoisosaamistamme ja kykyämme optimoida turbiinihuoltojen kesto ja kustannukset.

19.9.2017