Turbiinit ja generaattorit

Kiinnostaako joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksesi turbiinilaitoksen huoltoon ja kunnossapitoon? Haluatko löytää laitetoimittajasta riippumattoman palveluntoimittajan?
 

Tarjoamme höyry- ja kaasuturbiinilaitoksille palveluita yksittäisistä huoltotehtävistä ja erikoiskorjauksista turbiinilaitoksen kokonaisvastuulliseen, sopimuspohjaiseen kunnossapitoon. Hallitsemme turbiinilaitokset akselilinjan päästä päähän: turbiinit, vaihteistot ja generaattorit.

Olemme laitetoimittajista riippumaton palveluntoimittaja, jonka osaaminen kattaa kaikkien tunnetuimpien höyry- ja kaasuturbiini- sekä generaattorivalmistajien laitteistot. Ikään ja kokoon katsomatta. Meillä on myös monipuolista kokemusta laiteratkaisuista, jotka perustuvat eri toimittajien komponenttien yhteensovittamiseen.

Kymmenet turbiinien vuosihuoltoja tilanneet asiakkaamme Pohjoismaissa, Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa ovat arvostaneet erityisesti vankkaa erikoisosaamistamme ja kykyämme optimoida turbiinihuoltojen kesto ja kustannukset.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millaisen ratkaisun voimme tarjota laitoksenne turbiiniongelmiin.

11.11.2016