Vårt erbjudande

Med våra smarta solcellssystem får du en optimal lösning för produktion av solel. Varje panel kan ses som en enskild individ men även byggas ihop till ett systemet av flera moduler. Det gör att systemet kan leverera mer energi, då eventuell partiell skuggning reduceras markant. I de system vi erbjuder använder vi uteslutande kvalitetskomponenter i alla delar, från panel och växelriktare till kopplingar och fästanordningar. Detta för att ge dig en trygg investering och att vi kan erbjuda generösa garantivillkor. Vi erbjuder även en lösning där du via din dator eller smarta telefon kan se hur ditt solcellsystem fungerar.

                   

Vi har fyra olika standardsystem för produktion av solel. Önskar du en annan storlek är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att hitta den bästa lösningen till ditt hus. Våra priser inkluderar allt du behöver för att komma igång med att producera solel, från hårdvara och leverans till installation och driftsättning. Gör en beräkning och se hur mycket solel du kan producera!

<> <> <>

​ Priser Standardsystem

​Storlek 10 paneler 
2,6 kW
 20 paneler
5,20 kW
30 paneler 
7,80 kW
40 paneler
10,40 kW​
ca 16 kvm​ ca 33 kvm​​ ​ca 49 kvm​ ​ca 65 kvm​
Pris* 63 500 kr​109 300 kr155 400 kr193 000 kr
Pris med ROT*

56 883 kr

​99 427 kr 141 386 kr 175 867 kr
* Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna.Observera att priserna är riktpriser och kan ändras på grund av husets takvinkel, lokalisering och andra faktorer.
 

 

Nu får du som köper våra smarta solcellssystem en extra ersättning när du säljer din solel till oss.

Den el som du producerar använder du i första hand själv som hushållsel. Men hur mycket el du än använder under ett år - kommer det finnas tillfällen då du har ett överskott av el. Det överskottet kan du sälja till oss. Och du kan både dra nytta av din egenproducerade el  och samtidigt korta återbetalningstiden på din investering. Under 24 månader köper vi din solel till ett pris baserat på Nord Pools spotpris plus 1 krona per kWh, plus moms när du köper din solcellssystem från Fortum. Efter 24 månader är ersättningen Nord Pools spotpris plus moms. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2016.
 
För mer information om egen el, gå in på fortum.se/egenel .
 
 
  


 

 
 

2016-02-22