Introduktion

Välkommen till Fortum!

Grattis till ditt nya jobb och välkommen till Fortum - du har gjort ett fantastiskt bra val! På den här sidan hittar du information som kan tänkas vara bra för dig att veta inför din första dag hos oss. Börja gärna med att titta på filmen nedan som beskriver våra affärsområden, vad ett axplock av våra medarbetare arbetar med samt vilka förmåner du som anställd kommer att få ta del av. Läs även gärna igenom länkarna i botten av sidan för att bättre förstå oss som företag och vilka frågor vi anser vara viktiga.

Våra värden reflekterar hur vi behandlar våra kunder, partners och anställda

Samtliga Fortumanställda följer vår uppförandekod som beskriver våra generella principer för hur vi arbetar tillsammans och behandlar varandra. Uppförandekoden är djupt rotad i våra gemensamma värderingar, och du kan läsa mer om den genom länklistan nedan.

En karriär uppåt eller i sidled

Som en aktiv part i hela energikedjan kan vi erbjuda goda karriärmöjligheter inom många olika områden. Läs mer om vad dina framtida kollegor arbetar med på Fortum genom att klicka på länken ”Dina nya kollegor” nedan. I länklistan finner du även information om Fortum som arbetsgivare och om vad vi kan erbjuda dig.

2017-07-14