Fast elpris

Fast elpris ger trygghet   

För många är det viktigt att veta hur mycket elen kommer kosta framöver och då är ett fast elpris en bra lösning. Du kan säkra ditt elpris i 6 månader, i 1 år eller 3 år och kan under den tiden känna dig helt trygg med att du vet vad din el kostar, oavsett vad som händer på elmarknaden.

Välj Fortums bytesgaranti för extra flexibilitet till ditt fasta elpris

Om elpriset på elmarknaden skulle sjunka efter att du har tecknat ditt elavtal med fast elpris, kan du som valt Fortums bytesgaranti teckna ett nytt elavtal hos oss till det lägre elpriset. Vill du ha den extra flexibiliteten, glöm inte att lägga till bytesgaranti när du tecknar ditt fasta elavtal.

Välj leveransdag för fast elpris själv

Teckna elavtal med fast elpris nu och bestäm när elen ska börja levereras, upp till fyra månader framåt.   

 

             ​

Bytesgaranti 

Med Bytesgaranti är det alltid rätt tid att binda ditt elpris. Du får tryggheten med ett fast elpris samtidigt som du också har möjlighet att teckna ett nytt avtal till lägre pris om elpriset skulle sjunka.

 

Byt elavtal när elpriset sjunker

Med Bytesgarantin har du möjlighet att bryta ditt fasta elavtal och teckna ett nytt till det lägre elpriset. Du tecknar då ett nytt avtal om fast elpris med oss som löper under lika lång avtalsperiod, eller längre, än det tidigare elavtalet.

 

Det är enkelt att teckna bytesgaranti

Fortum Bytesgaranti tecknar du samtidigt som du tecknar ditt fasta elpris. Priset är 19 kr/månad för lägenhet och 29 kr/månad för villa, och i samband med att du utnyttjar garantin betalar du en engångsavgift på 150 kr.
 
 

Mängdrabatt

Har du fler boenden, t ex sommarstuga eller övernattningslägenhet? Vi kan erbjuda mängdrabatt! Rabatt på din el för varje extra boende. Ju fler boenden du har hos Fortum - desto billigare blir det. För varje extra boende som du köper el till får du en rabatt på 20 kronor per månad. Ännu en fördel är att du kan få allt på en och samma faktura.
 
Det enda som krävs är att du köper el till dina boenden från Fortum och att en och samma person står som mottagare av fakturan. Om du har ett boende hos Fortum och ytterligare ett - eller flera - hos någon annan elleverantör kan du byta till oss och få rabatten. Kontakta oss så berättar vi hur. Mängdrabatten kan endast utnyttjas för dina elhandelsavtal, rabatten gäller inte för dina nätavgifter. Rabatten gäller inte heller för elhandelsavtal med Rörligt Elpris med EuroBonus
 
Vill du utnyttja  mängdrabatten kan du ringa kundservice på telefon 020-46 00 00.
 
 

2016-10-26